Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com
Care casa veche poate avea farmec atunci cand tencuiala este un dezastru? Aveti o problema destul de mare in cazul acesta. Vestea buna este ca problema se poate remedia in majoritatea cazurilor. Iar atunci cand tencuiala este prea distrusa si trebuie neaparat reparata, exista multe cai de atac, cum ar fi inlocuirea cu tencuiala de soclu sau chemarea unui specialist pentru a o inlocui cu acest tip de tencuiala sau alte materiale similare. 
12.10.2017
Tencuiala decorativa lucioasa este folosita pentru a crea un perete decorativ, tavan, podea sau oricare alta suprafata, pentru a da aspectul de profunzime si textura pentru a simula un produs de piatra. Aceasta este proiectata prin trei sau mai multe straturi de material din ciment de baza, vopsea decorativa si var slefuit de mana pentru a produce cantitatea dorita de luciu. Tehnicile unei astfel de tencuieli pot varia foarte mult si pot fi colorate, metalice sau finisaje perlate.
04.02.2014
Tencuiala are nevoie de practica si de o tehnica buna pentru rezultate perfecte, dar este posibil sa abordezi si zone mai mici, cu rezultate la fel bune, daca esti incepator. Pentru restul de plafoane, lasa munca in sarcina profesionistilor. Dupa ce ai ales tipul de tencuiala pe care vrei sa il folosesti (fie ca vorbim de tencuiala simpla, bruta, impermeabila, pe beton sau tencuiala structurata), iata cum trebuie sa procedezi ca sa adaugi un strat de tencuiala pe un perete gips-carton.
12.10.2017
Soclul, la fel ca si restul suprafetei exterioare construite a casei necesita neaparat izolatie corespunzatoare, atat din punct de vedere termic cat si din punt de vedere al hidroizolatiei. Iata care sunt pasii necesari pentru obtinerea unei izolatii de calitate care sa nu expuna riscurilor de infiltratii de apa din sol sau de la exterior.
 
12.10.2017
Tencuielile sunt straturi de mortar menite sa acopere suprafetele elementelor de constructie nefinisate si care dupa un anumit interval de timp devin rezistente prin intarire. Tencuielile structurate se executa pentru a proteja materialele din care sunt executate zidurile, tavanele, peretii despartitori cat si multe alte elemente de constructie, contra actiunilor intemperiilor - ploilor, gerului, umiditatii, arsitei soarelui - a gazelor si altor agenti care pot deteriora aceste materiale.
12.10.2017
Rolul vopselei decorative nu este numai acela de a infrumuseta incaperea sau tavanul ci si de a proteja constructia in sine, dandu-i viata mult mai lunga si mai calitativa. Totusi, atunci cand alegem o vopsea decorativa trebuie sa fim foarte atenti la investitia pe care alegem sa o facem dat fiind ca aceatsa se vrea de regula a fi una de durata. Desigur daca aveti bani puteti sa va schimbati in fiecare luna sau an culoarea cat si tipul vopselei, dar cu siguranta nimeni nu doreste sa isi transforme casa intr-un santier sau un loc in care nimic nu e stabil.
10.01.2014
Ideala atat pentru suprafete exterioare cat si pentru decorari speciale la interior, tencuiala pentru soclu este o solutie foarte buna si pentru acoperirea gardurilor. Tencuiala de soclu, cu efect de marmura sau mozaic – motiv pentru care se si numeste marmorata sau mozaicata – se poate folosi cu succes atat pentru garduri realizate din zidarie cat si pentru garduri din panouri diferite si soclu din beton. 
05.01.2014
Tencuiala decorativa poate sa fie aplicata in mai multe feluri, care insa au la baza cam aceleasi principii. Preturile insa difera in functie de calitatea produsului si de tipul tencuielii dorite. Imaginatia oamenilor a depasit insa de mult timp modelele clasice, iar dorinta de a inova si de a aduce modele cat mai indraznete a facut ca piata constructiilor si amenajarilor sa fie un mediu foarte competitiv. Totusi, inca mai gasim preturi foarte bune la tencuieli decorative, avand in vedere raportul calitate - pret.
12.10.2017
Nu este deloc greu sa aplictati tencuiala decorativa mai ales atunci cand urmati instructiunile de utilizare sau sfaturile unei persoane mai experimentate. O puteti face chiar dvs. fara riscuri sau chinuri prea mari insa cu multa atentie Va oferim in continuare cateva sfaturi pentru a putea avea un rezultat cat mai bun. Iata ce trebuie sa faceti:
25.12.2013
Chiar daca in aparenta este simplu sa aplici tencuiala decorativa trebuie sa stii ca sunt o serie de pasi ce trebuie urmati pentru ca efectul si rezultatul final sa fie cat mai bun. Inainte de toate, etapele pentru a face tencuiala sunt in ordinea urmatoare: se curata suportul sau suprafata pe care doriti sa aplicati, iar prin curatare intelegem si slefuirea corespunzatoare a peretelui cat si curatarea lui propriu zisa. Apoi incepeti sa amorsati sau sa dati cu sprit, acest pas este important pentru a se asigura aderenta potrivita. 
13.12.2013
In ultimul timp suntem asaltati de cele mai noi modele de vopsea decorativa, de cele mai inovatoare idei si de cele mai excentrice tipuri de vopsea decorativa. Pana acum ceva timp erau foarte la moda stickerele imense de diverse forme, culori, idei care mai de care mai amuzante si motto-uri sau alte citate.
12.10.2017
Atunci cand doresti sa iti renovezi casa, nimeni nu iti poate spune ce culoare sa alegi la tencuiala decorativa. Insa trebuie sa tii cont de un singur aspect si anume culorile inchise nu se aplica pe o suprafata foarte mare si mai ales la exterior, totul trebuie asortat intr-a maniera placuta. In prezent sunt foarte multe variante de tencuieli, pentru exterior cel putin putem opta pentru un aspect natural de piatra sau chiar de lemn, ori de pamant in functie de preferinte. 
26.11.2013
Tencuiala decorativa reprezinta un material utilizat in constructii pentru a da suprafetei pentru care se foloseste un aspect cat mai placut si mai elegant, in functie de dorintele fiecaruia. Desigur ca, rolul acesteia este unul calitativ si tine seama si de alte criterii precum cele aspectuale.
12.10.2017
Dupa ce toate finisajele unei locuinte au fost terminate, ori pur si simplu vreti sa aduceti o nota mai vesela apartamentului, sau vi se pare ca vechea nuanta nu se mai potriveste cu restul locuintei, o ideea potrivita ar fi sa va achizitionati o cantitate necesara de vopsea in care sa adaugati pigmenti de colorare cu ajutorul carora ve-ti obtine nuanta si efectul dorit pentru casa dumneavoastra.
12.10.2017
In cazul in care in casa in care locuiti se produc accidente casnice de orice tip provocate de catre dumneavoastra sau de catre copii, grija zugravitului periodic poate fi alungata in conditii in care optati pentru o vopsea lavabila.
12.10.2017
Asa cum materialele pentru exteriorul locuintelor difera si tencuielile decorative sunt de mai multe tipuri, venind in completarea materialelor de constructie folosite. Astfel ca, pe piata exista doua mari tipuri de tencuiala decorativa in functie de materialele din care sunt produse, existand tencuieli pe baza de rasini sintetice si tencuieli minerale in componenta carora intra cimentul.
12.10.2017
Cladirile pe care se poate aplica tencuiala decorativa sunt din diverse categorii, ea putand fi folosita atat in cladiri noi sau mai vechi, restaurante, baruri, centre spa, hoteluri de lux ori cluburi.
12.10.2017
Din momentul in care constructia locuintei este gata, sau se apropie cu pasi repezi spre a fi finalizata, se pune problema finisajelor de interior si exterior, lucru nu tocmai usor de realizat, avand in vedere multitudinea de produse deja existente pe piata pentru aceasta parte a constructiei unei case, deciziile trebuind sa fie luate cu atentie.
12.10.2017
Cladirile pe care se poate aplica tencuiala decorativa sunt din diverse categorii, ea putand fi folosita atat in cladiri noi sau mai vechi, restaurante, baruri, centre spa, hoteluri de lux ori cluburi.
12.10.2017
Datorita progresului tehonolgiei pe care societatea de astazi il traverseaza, piata finisajelor ce tin atat de exteriorul cat si cele de interiorul unui spatiu, devine din ce in ce mai variata.
12.10.2017