Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com

Vopseaua lavabila si ce trebuie sa stii despre aceasta

 

In cazul in care in casa in care locuiti se produc accidente casnice de orice tip provocate de catre dumneavoastra sau de catre copii, grija zugravitului periodic poate fi alungata in conditii in care optati pentru o vopsea lavabila.
Aceasta se poate dovedi a fi o alegere inteligenta in cazul in care copiii incep sa deseneze pe pereti, zona din jurul intrerupatorului se murdareste, datorita gradului sau de curatare destul de ridicat. In momentul in care optati pentru aplicarea de vopsea lavabila in casa sau apartamentul in care locuiti este indicat sa stiti cateva sfaturi referitoare la acest tip de vopsea. In prima instanta, calitatea vopselei lavabile se vede chiar din momentul aplicarii, putand fi observat cu usurinta modul in care aceasta acopera peretele, o putere ridicata de acoperire a unei vopsele de calitate echivaleaza cu straturi mai putine aplicate pe acelasi perete, in consecinta se poate realiza si o economie.

Insa, poate cel mai important aspect ce trebuie avut in vedere la achizitionarea unui astfel de gen de vopsea il reprezinta insusi gradul de lavabilitate. Acesta trebuie sa fie unul cat mai ridicat, caci, acesta este si principalul motiv in optarea achizitionarii acestui gen de material de constructie.

Cum piata materialelor de constructie evolueaza cu repeziciune, exista vopsele lavabile cu suprafete de teflon ce protejeaza mult mai bine decat cele uzuale, avand o rezistenta mult mai ridicata la zgariere, patare, dar si o buna durabilitate in timp.

Pe piata exista in ziua de astazi, vopsele lavabile destinate tipurilor de incaperi pe peretii carora urmeaza a fi aplicate, astfel ca daca optati pentru utilizarea unei vopsele lavabile in baie sau bucatarie, este necesar sa cunoasteti faptul ca, peretii incaperilor acestora sunt mai predispusi spre a dezvolta condens sau mucegai. De aceea producatorii vin in sprijinul clientilor si au dezvoltat vopsele lavabile speciale care au in componenta lor pelicule antimucegai sau rezistente la condensul puternic.


12.10.2017