Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com

Ce nuante sa alegi la tencuiala decorativa in functie de felul ei

 
 
Atunci cand doresti sa iti renovezi casa, nimeni nu iti poate spune ce culoare sa alegi la tencuiala decorativa. Insa trebuie sa tii cont de un singur aspect si anume culorile inchise nu se aplica pe o suprafata foarte mare si mai ales la exterior, totul trebuie asortat intr-a maniera placuta. In prezent sunt foarte multe variante de tencuieli, pentru exterior cel putin putem opta pentru un aspect natural de piatra sau chiar de lemn, ori de pamant in functie de preferinte. De cele mai multe ori insa culorile inchise se folosesc mai mult pentru constrast, iar pentru tencuiala decorativa a suprafetelor mari se utilizeaza nunante mai deschise.  
In cele din urma trebuie doar sa stiti ca aveti la dispozitie o larga gama de culori si de modele dupa cum urmeaza: 
tencuiala decorativa silicata - poate sa fie asortata mai ales pentru peretii de exterior, aceasta este foarte buna pentru mediile din afara, deoarece rezista la intemperii, atat la vreme cat si la murdarie. In plus poate sa fie curatata foarte usor. O puteti gasi in mai multe nuante. 
tencuiala mozaicala, de asemenea este foarte indicata pentru exterior, poate sa aiba nuante pamantii, ruginii. Totusi aceasta este recomandata pentru interior avand un aspect de finisaj realmente elegant.
 tencuiala acrilica este poate cea mai folosita atat in interior cat si in exterior; aceasta are o elasticitate aparte, poate sa dea un aspect mat, dar si cu striatii deosebite. 
Tencuielile decorative au la baza doua feluri de compus; acestea sunt alcatuite fie din rasini, fiind numite tencuieli sintetice, fie din ciment, purtand numele de tencuieli minerale. Totusi in topul preferintelor expertilor se afla tencuielile siliconice, cele care au in componenta silicati de potasiu dar si rasini siliconate. Acestea nu numai ca dau un aspect elegant si placut insa sunt si foarte calitative in ceea ce priveste gradul de uzura, de ipermeabilitate, de umiditate, cat si aerisire. 
 
26.11.2013