Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com

Tencuiala urata sau distrusa, ce poate fi mai rau de atat?

Care casa veche poate avea farmec atunci cand tencuiala este un dezastru? Aveti o problema destul de mare in cazul acesta.
Vestea buna este ca problema se poate remedia in majoritatea cazurilor. Iar atunci cand tencuiala este prea distrusa si trebuie neaparat reparata, exista multe cai de atac, cum ar fi inlocuirea cu tencuiala de soclu sau chemarea unui specialist pentru a o inlocui cu acest tip de tencuiala sau alte materiale similare. De obicei, trebuie sa va concentrati atentia asupra repararii acesteia si, cu uneltele potrivite, instruire, motivatie si dedicatie, puteti inlocui tencuiala si sa restabiliti frumusetea pe care casa dumneavoastra a avut-odata, deoarece lucrarea se poate face de catre oricine are experienta necesara.
Ceea ce se poate sa fi stiut deja, este posibil sa se faca reparatii si renovari ale spatiilor interioare si exterioare intr-un mod extrem de placut, pe peretii ce au straturile de tencuiala veche sau peretii cazuti, folosind materialele corespunzatoare. S-au facut nenumarate proiecte pe o perioada de multi ani si operatiunile de restaurare functioneaza, daca sunt indeplinite in mod corect.
Atunci cand exista o multime de fisuri intr-un un perete sau tavan, mai intai se trateaza, apoi se degreseaza suprafata ramasa si, la sfarsit, se textureaza totul. Texturarea este o adevarata arta si va ofera sansa de a fi creativ, si orice specialist stie ca se pot obtine o serie de texturi unice de-a lungul anilor de experienta. Se poate practica pe resturile de gips carton care sunt destul de similare cu suprafetele tencuite pentru a invata trucuri noi ale texturilor.
De asemenea, tencuiala de soclu este mai rezistenta decat tencuiala obisnuita, ceea ce ofera peretelui o siguranta mai sporita contra crapaturilor. Nu ignorati acest tip de tencuiala si folositi-o oricand aveti ocazia.
 
 
12.10.2017