Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com

YAYA COLOR - Plasa, dibluri, coltare

Plasa, dibluri, coltare - tencuiala decorativa

Avem contracte de distribuţie cu cei mai mari producători şi importatori de accesorii pentru tencuit. În magazinele noastre veţi găsi o gamă largă de dibluri de armare, colţare şi plasă.
Toate aceste accesorii permit o securizare sporită a finisajelor cu tencuială decorativă, vopsea decorativă sau
tencuială de soclu.

Dupa cum bine stim dupa aplicarea cu mortar a placilor de polistiren pe perete, acestea se fixeaza in dibluri. Capetele diblurilor de polistiren trebuie sa nu iasa in afara, de aceea este recomandata infigerea acestora in perete folosind un ciocan. Pentru o rezistenta buna, dibluirea se face cu minim 6 dibluri de polistiren pe mp.

Dupa ce s-au fixat placile de polistiren si mortarul s-a uscat, se intinde un strat de mortar peste care se aplica plasa de armare(plasa de fibra de sticla).

Colturile cladirilor sunt cele mai predispuse la loviri, de aceea este necesara montarea coltarelor. Acestea se prind in acelasi mod ca si plasa de fibra de sticla, aplicand mortar peste cele doua laturi de fibra de sticla.

YAYA Plaster - Tencuiala decorativa siliconica

Preturi de fabrica fara intermediari pentru tencuiala decorativa structurata, vopsea decorativa si tencuiala de soclu Avem experienta de peste 10 ani in productia de tencuiala decorativa structurata, vopsea decorativa si tencuiala de soclu YAYA PLASTER - Tencuiala decorativa strucutrata YAYA PLASTER - Pret tencuiala decorativa strucutrata
ACOPERIRE:
Granulatie: 1,5-2,0
Suprafata: 8-9 m²/25kg
Granulatie: 2,0-2,5
Suprafata: 6-7 m²/25kg
tencuiala decorativa structurata vopsea decorativa vopsea texturata tencuiala de soclu vopsea decorativa tencuiala decorativa structurata tencuiala de soclu tencuiala decorativa structurata vopsea decorativa