Despre YAYA Color

Despre YAYA Color

Povestea gamei de vopsea alba, vopsea colorata, tencuiala decorativa, vopsea decorativa si tencuiala de soclu YAYA a început ca o urmare firească a dezvoltării şi diversificării portofoliului de materiale de constructii superioare pentru finisaje interioare si finisaje exterioare produse de YAYA Color.

YAYA. Descoperă cât acoperă!

YAYA Color

După 10 ani în care am reuşit să impunem pe piaţă brand-uri puternice, 100% dezvoltate în România, considerăm ca avem autoritatea şi know-how-ul pentru a demara un nou proiect de anvergură, gama profesională de vopsele decorative şi tencuieli YAYA.

Primii pasi pe care i-am facut în domeniul vopselelor si tencuielilor decorative ne asigura de succesul pe care îl va avea gama profesionala de vopsele si tencuieli YAYA.

Documentare si cercetare

Dupa o atenta documentare si munca de cercetare, dupa lungi perioade de teste de laborator, dupa zile întregi de consultare a focus group-urilor interesate de aceasta categorie de produse (arhitecti, designeri, antreprenori, mesteri zidari si persoane interesate de bricolaj), am reusit sa stabilim o prima colectie de produse. Avem convingerea ca aceasta gama de produse va raspunde asteptarilor dumnavoastra si ca veti putea beneficia de o gama de produse profesionale, de înalta tehnologie, realizate cu materii prime din import (Germania, Italia, Spania si Franta) si puse în oferta noastra la preturi imbatabile.

Recomandari din partea YAYA

Lucrarile la interior se vor face intotdeauna mai des decat cele exterioare, majoritatea oamenilor alegand sa revopseasca peretii din motive mai mult sau mai putin evidente. Fie ca vorbim de peretii bucatariei, care s-au ingalbenit de la fum si aburi, ori de la vreun aliment lasat nesupravegheat pe aragaz, fie ca vorbim de peretii din living unde, din cauza fumului de tigara, nu mai au aceeasi culoare, ori chiar de peretii din dormitor, a caror culoare nu ne mai place, peretii unei case vor capata mai repede un alt aspect decat omologii lor exteriori. Va asteptam sa va convingeti!