Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Pentru a vedea istoria YAYA Color va invitam sa vizitati pagina Companie.
Nume: SC YA-YA COLOR SRL
CUI: R25245057
Nr. Reg. Com.: J23/580/2009
Pentru moment, produsele din gama profesională YAYA COLOR se găsesc, LA PREŢ DE FABRICĂ, în magazinele proprii. Avem în plan deschiderea de noi puncte de vânzare, în sistem de franciză! Magazinele de unde puteţi cumpăra, la preţ de producător, vopsea lavabilă, vopsea decorativă, vopsea structurată, precum şi tencuială decorativă sau tencuială de soclu din gama YAYA COLOR sunt amplasate în Chiajna, Corabia, Turnu Magurele si Rosiori de Vede.
YAYA PLASTER este tencuiala decorativa structurata, cu adaos de aditivi siliconici si granule de marmura, special conceputa pentru aplicatiile profesionale.
Va putem oferi vopseaua decorativa structurata YAYA PLASTER in peste 1500 de nuante.
Este de preferat ca vopseaua decorativa structurata YAYA PLASTER sa fie colorata utilizand pigmenti de culoare YAYA TINTO FIX.
Da, vopseaua decorativa structurata YAYA PLASTER este foarte rezistenta la intemperii si ultraviolete.
Vopseaua decorativa structurata YAYA PLASTER este destinata finisarii superioare a zidariilor exterioare si interioare pentru obtinerea unei acoperiri decorative cu aspect deosebit al suprafetelor.
Suprafata de acoperire difera in functie de granulatia aleasa:
- Pentru granulatie intre 1,5-2 suprafata acoperita este intre 8-9 m²/25kg
- Pentru granulatie intre 2-2,5 suprafata acoperita este intre 6-7 m²/25kg
Vopseaua decorativa structurata YAYA PLASTER poate fi depozitata 12 luni in locuri uscate cu temperaturi intre 5-30 de grade.
Marmolux profesional hidrofobizat este tencuiala marmorata de soclu, pe baza de dispersii apoase cu rasini acrilice hidrofobe, super aditivata,microfibre de armare si particule de quartz colorate in diverse nuante.
Tencuiala de soclu YAYA MARMOLUX este disponibila in 36 de nuante.
Cateva dintre caracteristicile ale tencuielii de soclu YAYA MARMOLUX sunt urmatoarele: este impermeabila, lasa peretii sa respire, super rezistenta la zgarieturi, rezistenta la ultraviolete si repetate cicluri de inghet-dezghet, rezistenta la alge si mucegai.
Iritant pentru ochi si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu piele. In cazul contactului cu ochii, trebuie sa clatiti foarte bine cu apa si consultat de urgenta un medic. In cazul inghitirii, trebuie consultat de urgenta un medic si prezentate acestuia eticheta sau ambalajul produsului.
Suprafata acoperita este intre 5-6 mp/25kg si difera in functie de stratul de suport. Se recomanda efectuarea unor probe inainte de aplicare.
Perioada de valabilitate pentru tencuiala de soclu YAYA MARMOLUX este de 24 luni, in spatii de depozitare uscate cu temperaturi cuprinse intre 5-30 °C.