Magazine YAYA Color

Recomandari din partea magazinelor noastre

Daca o echipa calificata este atenta la cerintele tale si incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru o investitie mica, o echipa mediocra nu va lua in calcul acesti factori. Spre exemplu, pentru o tencuiala structurata de tip calciu a unui perete de interior, unii pot folosi din nestiinta mai mult material decat altii. Asta implica cumpararea mai multor galeti de tencuiala, decat necesarul pe suprafata data.
Astfel, este bine sa ne documentam si sa planificam in detaliu orice tip de lucrare efectuata intr-o incapere. Si pentru a nu exista dubii cu privire la calitatea si cantitatea materialelor folosite, exista acum o multime de modalitati prin care ne putem documenta noi insine, inainte de a lua o decizie. Putem cauta pe Internet sau putem intreba chiar la magazinul de unde ne facem aprovizionarea. Cu singuranta exista acolo un personal calificat, gata sa ne ofere oricand informatiile necesare.

Pentru moment, produsele din gama profesională YAYA COLOR se găsesc, LA PREŢ DE FABRICĂ, în magazinele proprii. Avem în plan deschiderea de noi puncte de vânzare, în sistem de franciză! Magazinele de unde puteţi cumpăra, la preţ de producător, vopsea lavabilă, vopsea decorativă, vopsea structurată, precum şi tencuială decorativă sau tencuială de soclu din gama YAYA COLOR sunt amplasate în următoarele oraşe:Localizare magazine si date de contact

YAYA Color Chiajna

Str. Drumul Garii, nr. 1-3, com. Chiajna, jud. Ilfov
  • 0729 011 468
  • yayacolor@gmail.com

YAYA Color Turnu Magurele

str. Republicii, bl C2, parter, Turnu Magurele
  • 0761 569 890
  • yayaturnu@yahoo.ro

YAYA Color Pantelimon

str. Mioritei, nr. 42, com. Pantelimon
  • 0729 559 634
  • yayacolor@gmail.com